Jelentkezők listája

# Név Táv Nevezés sátusza
1alma lukacs4.5kmVégleges
2Barbalics Ágota8kmVégleges
3Bogdán Tamás8kmRegisztrált
4Csőgér Lejla8kmVégleges
5Debri-Révész Tímea4.5kmRegisztrált
6Debri-Révész Tímea4.5kmVégleges
7Faragó Tímea4.5km - kutyás futaRegisztrált
8Gál Zoltán4.5km - kutyás futaRegisztrált
9Horváth Andrea4.5kmRegisztrált
10Jüngling Ádám8kmVégleges
11Juhász Gábor4.5km - kutyás futaRegisztrált
12Juhász Gábor4.5km - kutyás futaRegisztrált
13Kaszas Laszlo Laszlo4.5kmRegisztrált
14Kállai Tamás4.5kmVégleges
15Kállai Tamás4.5kmRegisztrált
16Kállai Tamás4.5kmRegisztrált
17Kállai Tamás4.5kmRegisztrált
18Körözsi Sándor4.5kmRegisztrált
19Kolacsek Sándor8kmVégleges
20Lázár Noel4.5kmVégleges
21Lázár Győző4.5kmVégleges
22Lázár Noel4.5km - kutyás futaVégleges
23Lázár Győző4.5km - kutyás futaVégleges
24Makovi-Németh Zsuzsanna8kmVégleges
25Studinger Ferenc4.5km - kutyás futaRegisztrált
26Szabo Balint8kmVégleges
27tamas lukacs4.5kmRegisztrált
28Vaszilkó Tamás 4.5km - kutyás futaVégleges
29Vaszilkó Tamás 4.5km - kutyás futaRegisztrált
30Zeller Zsolt4.5kmRegisztrált

Rólunk


2016 őszén jött a gondolat, amikor épp átbeszéltük a hétvégi tapasztalatokat az aktuálisan teljesített verseny után úgy gondoltuk, mi is képesek lehetnénk egy jó verseny megszervezésére.

Tovább...


Elkezdtünk hát ezen dolgozni. A legfontosabb szempont az volt, hogy a verseny valóban színvonalas legyen. Ehhez kell egy olyan személy, aki sok verseny tapasztalattal rendelkezik és szakmai oldalról tudja erősíteni a csapatot. Andris ilyen személy így részéről biztosítva van, hogy az általunk szervezett verseny szakmailag erős de az amatőröknek is megfelelően izgalmas legyen. Aki ismeri Andrist, az tudja, hogy sokszor őrültségekben is benne van és folyamatosan feszegeti a határait. Számtalan verseny bizonyítja, mely nem csak sok esetben extrém, de széles körben lefedi a futás világát, ami nagy mértékben segíti Andrist a tapasztalat szerzésben.

Belföldi és külföldi versenyek, az akadályfutáson keresztül a toronyházfutáson át a mostanában vetített tv műsor válogató "nindzsa harcos"-on való részvételig. Szakmai oldalról tehát biztosítva vagyunk, kell egy jó szervező. Ezt a területen Attila rendelkezik hatalmas tapasztalattal, aki a civil életben is vezetőként dolgozik, így sok éves tapasztalata van emberek irányításában, tárgyalásban és emellett pedig amatőr terepfutóként tudja is, hogy milyen irány az amit képviselni szeretnénk. a 21.-ik században kihagyhatatlan szerepe van az internetnek minden vállalkozásban, így adott volt, hogy kell egy ember aki ennek a szakértője. László a Mi emberünk, aki minden tekintettben megfelel erre a pozícióra.

Számos projektben teljesített már, jó néhány nagy márka internetes felületeit koordinálja, így ezen a területen is biztosított a profizmus. Összeálltunk, hogy életünk egyik legnagyobb kihívásában vegyünk részt és létrehozzunk egy olyan vállalkozást, ami népszerűsíti a terepfutást és egy olyan közösséget hozzon létre, ami minden résztvevő számára nagyon sok pozitív élményt biztosít. Imádjuk a futást (kivéve Laci :) , de ez Tőle nem is elvárt kritérium), imádjuk az erdőt (na ezt már Laci is), megvan a lendületünk és bennünk van az akarat, hogy valami nagy dolgot hozzunk létre, amit Te mint részvevő igazán élvezhetsz. Reméljük törekvéseink meghozzák azt a várt eredményt, amit kitűztünk Magunk elé.

Támogatóink